torsdag 17 juni 2010

Puckade folk - låt kidsen ha nåt att göra!!! Köp en ungdomsgård åt dem, eller nåt då!!

Har precis tittat ca 8 minuter på Grannfejden på TV3. Denna gång ger sig hr Aschberg och vad-han-nu-heter-FN-medlaren i kast med ett gång skejtare (skateboardåkare för er som är petiga med svenskan). Jag har som sagt inte sett hela programmet från start (kl 22), utan kom in lite mitt i.

Som jag förstår det hela så är det ett ungt par (på gränsen till medelålders, ha, ha - *fniss* - skämt åsido) som har lite issues med ett gäng ungdomar som åker skateboard i tid och otid. Det stör tydligen paret, som ser ut att vara i mitten av 20-års-åldern, högst.

För att lösa konflikten så hjälps man åt, i någon form, för att bygga en stor skateboardramp, inomhus. Icke-skejtarna verkar få prova på att åka och tillerkänner kidsen att det var ju svårt osv...

Men helt plötsligt så är det en intervju med paret, en tant (medlare??) och 2 st grabbar som precis åkt skateboard ute, på någon hemmabyggd träramp. De får chans att prata med varandra och killen (från parets sida) talar om att det är störande när de åker på kvällarna, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Han tycker att de kanske kan låta bli att åka på kvällarna hela tiden. Hela tiden? tycker pojkarna, men det gör vi ju inte. Jag menar inte hela tiden, men det stör faktiskt, anser "den vuxna killen". Ni behöver ju inte åka på kvällarna, typ.

Där sitter jag lugnt i soffan och utbrister slutligen:
"Vad ska kidsen göra på kvällarna då, hade ni tänkt er?? Ja just det, ut och rök på lite som andra ungar gör! Håll inte på med att sysselsätta er, med en massa fysiska aktiviteter... Eller, varför inte gå hem och sätta er vid datorn istället, som normala unger, och kontakta en pedofil, eller nåt!!! Jäkla puckon!!!!!!!!!!!" (riktat till de unga vuxna paret)

Suck. Det är ju braaaaaaaaaaaa att ungarna sysselsätter sig juuuuuuu!!!

Inga kommentarer: