onsdag 19 maj 2010

Vad är det för j-a idioter?!?

Gaaahh!!!! Jag fullkomligt håller på att brinna upp!!!

Vad är det för idiot som går in i en port, travar 3 trappor upp och stjäl en jäkla namnskylt som sitter på en dörr??? En skylt gjord i trä med 3 olika efternamn inbrända, tillverkad av en 10-åring på träslöjden för, typ 8 år sen!! Vem gör en sån sak?!? Idioter!!!

Jag går igång stenhårt på en sån sak. Jag blir fullkomligt asförbannad.
Vet ni vad de har gjort mer? Jo, de har stulit någon asful jädrans krukväxt som jag har ställt i fönstret på vår våning i trapphuset. Skitfula, omplanterade suckulenter (jag har tröttnat, de växer som ogräs - de är säkert inte fula egentligen, men de vägrar ju dö!) som jag har ställt 3 st plastkrukor i en stor och hög glaspryl (som är fin) som jag inte har plats med hemma. Och ett fint brett band knutet runtom hela.

Ingen annan är typ i vår port än vi som bor här, och en och annan hittvingad gäst, och kanske brevbärar'n. Och vid sällsynta tillfällen någon städare. Eller kanske en elektriker. Men det är allt.

Jag kan fatta (nja) om man är klåfingrig att man kan få för sig att smyga iväg med glasprylen (om man slänger blomeländet). Men namnskylten?!? Som satt på vår dörr?!? 3 svettiga trappor upp?!?! Fett irriterande.... (morrrrr.........)

Ja, ja. Här är en bild på mitt kök som jag tog förut idag när jag var glad! :-(

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kleptomani är tvångsmässigt behov av att stjäla från andra, och då sällan något man egentligen behöver. Snarare tvärtom, att man tar något som man upplever som helt onödigt och inte vill ha. Så nu vet du vilka idioter det handlar om. Kleptomaner. Gah :(

Kram Malin palin

EN KVINNA MITT I LIVET - sa...

Underbart! En kleptoman med kondition och trappträning!!! :@
Lysande...

dnp sa...

eller också rördet sig om en utsänd förövare, från en annan familj med ont om pengar, men som råkar ha exakt samma kombination av tre olika efternamn, och inte kunde låta bli när de såg underverket.... Eller kleptomani kanske är en troligare förklaring...

dnp sa...

fast mobilklockan var faktiskt 22:22 när jag klickade publicera